• Ново
Двустранен вратата кафе от масивно дърво ретро, вратата дял на адвокатското клас половини-на талията, автоматично затваряне плоска вратата щорите завальцовки вра?

Двустранен вратата кафе от масивно дърво ретро, вратата дял на адвокатското клас половини-на талията, автоматично затваряне плоска

BGN 31.76
На склад

Налично

Грешката се контролира в рамките на 0-1см. Приложими сценарии : подходяща за кафенета, барове, ресторанти, вътрешни входове, коридори, всекидневни, кухни, коридор, хол, входове на склад.Мебели от масивно дърво може да представяте селски стил равновесие, хармония, близост до природата и топлина, която е много подходяща за семейна атмосфера. Измерете ширината : измерете рамката на вратата, след това изберете размер на вратата, най-близък към широчината на отвора на вратата, без да се налага да се запазва място за себе си. Красива украса : съхранявайте уникална структура и модел на естествено масивно дърво.Размер : 130*100cm | Цвят : тъмно зелен. Панти от неръждаема стомана : Панта пролетта Сейко, без врата, само се нуждае от по 4 панти на пролетта, като се използва прекрасна нержавеющую стомана, двустранно действие, нормално отворен, липса на шум, липсата на ръжда, лесна поддръжка. Материал масивно дърво : Плоска вратата е изработена от материал от смърч и колона, изработена от дебел материал на квадрат с твърда дървесина, което е удобно за да може да се заключва, анти трескать, не е лесно да се деформира, боя на водна основа, еко-приятелски настроен, вкус, и масивна дървесина не е лесен за да избледняват.Моля, измерете ширината на вратата няколко пъти, а след това вземете средната стойност.

Други функции

Подобни оферти