• Ново
Ледена валяк за лице и очи - Луксозен Ледена контурный валяк - Студен Лицето валяк за грижа за кожата, Подуване - Силиконов тава за кубчета лед (черен)

Ледена валяк за лице и очи - Луксозен Ледена контурный валяк - Студен Лицето валяк за грижа за кожата, Подуване - Силиконов тава

BGN 10.39
На склад

Налично

????ПРЕДНАТА ЛЕДЕНА ФОРМА ЗА СИЯЙНА КОЖА : подновете своята процедура за грижа за кожата с помощта на този иновативен ледената валяк!В допълнение към подмладяване на лицето, този инструмент допринася за мигрена и облекчаване на болката. ????ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЛЕДЕНА КОНТУР пръчка : Нашата солидна ледена валяк разработен с противоплъзгаща основа, която идеално ляга в ръката си.Той лесно се държи, гигиеничен и высокоэффективен при ежедневна употреба. ????ИЗЦЯЛО НАТУРАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА : Всяка форма за лед, изработени от хранително-силикон.Попълнете предната ледена лед, ролкови или специална формула, той е подходящ за всички типове кожа. ✔️ПРЕОБРАЗЯВА КОЖАТА в продължение НА 30 СЕКУНДИ : Използвайте този ледена валяк за лице невероятно просто!След това нанесете лед върху кожата с кръгови движения в продължение на тридесет секунди. ❤️НАСТРОЙКА ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА : Възможностите са безкрайни с нашите леден валяк.Създайте свои собствени рецепти, за да отговарят на вашите уникални нужди в грижата за кожата с помощта на розова вода, кокосово мляко, етерични масла и много повече!.

Други функции

Подобни оферти