• Ново
Sushi Unlimited Набор от суши за двама: Чинии за суши, купички за соев сос, пръчици за хранене, включително притежателите на пръчици за хранене!

Sushi Unlimited Набор от суши за двама: Чинии за суши, купички за соев сос, пръчици за хранене, включително притежателите на пръчици

BGN 35.96
На склад

Налично

Сет за суши от 8 части. 2 чинии суши. 2 Ястия с соев сос. 2 отношение на премията пръчици за хранене. 2 притежателя на пръчици за хранене в комплект!.Марка Суши Sushi Unlimited : Премия Комплект чинии за суши за двама, Пълен комплект посуда за суши, Ще впечатлите семейството и приятелите, идеално място за среща!В комплекта са включени : две специални плочи за суши, две чаши за соев сос, две отношение на премията на пръчки и две притежателя на пръчици за хранене!Повече няма да яде от пластмасови контейнери..Направете поръчка на суши за вкъщи весело и стилно!Перфектен подарък за любителите на суши!Чудесен подарък за нов дом, за всеки любител на суши!Нашият набор от 100% меламиновый : може да се мие в миялна машина, не се използва в микровълнова печка.

Други функции

Подобни оферти